• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

IELTS

 Следващият IELTS курс започва на 26 Септември 2020 . За повече подробности, позвънете на 0877 550860! Записване за курса

Резултати: Усилията, които полагат преподавателите и курсистите в ACC водят неминуемо и до много високи резултати. Тук може да намерите статистика за резултатите на изпита IELTS, при максимален брой точки 9.0 (Обновява се всяка седмица):

Среден резултат на IELTS: 7.26 точки

На отделните секции - Reading: 7.44 точки Listening: 7.67 точки Speaking: 6.61 точки Writing: 6.56 точки.

Pre-IELTS курсът е с обща продължителност 120 часа и включва 100 часа учебни занимания и 20 часа примерни тестове. Курсът е подходящ за Вас ако стартовото Ви ниво на английски е Intermediate до Upper Intermediate. По време на курса, нивото Ви ще се вдигне до Lower Advanced и Вие ще покриете изцяло материала, необходим за успешното започване на курс за IELTS.

IELTS курсът е с обща продължителност 100 часа и включва 80 часа учебни занимания и 20 часа примерни тестове. В края на IELTS курса, Вие ще достигнете ниво Upper Advanced до Proficiency и ще усвоите изцяло материала и изискванията за успешно полагане на изпита IELTS. Успешно завършване на IELTS курса предполага минимален резултат от 6,5 точки, който покрива изискванията на редица университети и компании в страната и чужбина.

 

 

В допълнение към учебните занимания и примерни тестове ACC IELTS курсовете включват:

  • Неограничен достъп до нашата библиотека и компютърна база. Нашите врати са винаги отворени. Във всеки един ден от седмицата нашите ученици могат да ни посетят и прекарат време, четейки книги от библиотеката, гледайки филми или разговаряйки непринудено с преподавателя си. Нашата цел е да създадем център,който не само да предлага езикови курсове но и да запознава нашите възпитаници с англо-американската култура.
  • Консултации за избор на университетски специалности в международни университети. Ние предлагаме подробна информация за множество университетски специалности в САЩ и Европа, съобразена с вашите цели и интереси. Ние помагаме на нашите възпитаници да подготвят кандидатурата си като обръщаме особено внимание на нейната цялост и креативност. В хода на процеса Ви свързваме с ментор (преподавател във водещ международен университет или професионалист, завършил специалността, която ви интересува). Вашият ментор лично ще Ви посъветва относно стъпките, които трябва да положите, за да бъдете приети в университета, който сте избрали.
  • Индивидуални консултации с преподавател. Всеки един наш преподавател има седмични часове за консултация, за да може да окаже индивидуална помощ на всеки един ученик, която да гарантира неговия/нейния успех.

 

 

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip