• default style
 • blue style
 • green style
 • red style
 • orange style
Събота 10 Апр 2021
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

TOEFL

header4 acc

Следващите TOEFL курсове започват на 26 Септември  За повече подробности, позвънете на 0877 550860! Записване за курса.

Изпитът TOEFL се признава от всички американски и европейски университети, както и повечето университети във Великобритания. Изисква се за кандидатстване за бакалавърски и магистърски програми. 

Резултати: Усилията, които полагат преподавателите и курсистите в ACC водят неминуемо и до много високи резултати. Тук може да намерите статистика за резултатите на изпита TOEFL, при максимален брой точки 120(Обновява се всяка седмица):

Общо за TOEFL курсовете:

Среден резултат: 97.57 точки; Минимален резултат: 74 точки; Максимален резултат: 117 точки

След курс TOEFL

Среден резултат: 94.15 точки; Минимален резултат: 80 точки; Максимален резултат: 109 точки 

След курс TOEFL Proficiency:

Среден резултат: 100.60 точки; Минимален резултат: 88 точки; Максимален резултат: 117 точки

 

Pre-TOEFL курсът е с обща продължителност 120 часа и включва 100 часа учебни занимания и 20 часа примерни тестове. Курсът е подходящ за Вас ако стартовото Ви ниво на английски е Intermediate до Upper Intermediate. По време на курса нивото Ви ще се вдигне до Lower Advanced и Вие ще покриете изцяло материала, необходим за успешното започване на курс за TOEFL.

TOEFL курсът включва 120 часа учебни занимания и 20 часа примерни тестове. В края на TOEFL курса Вие ще достигнете ниво Upper Advanced до Proficiency и ще усвоите изцяло материала и изискванията за успешно полагане на изпита TOEFL. Успешно завършване на TOEFL курса предполага минимален резултат от 78 до 80 точки, който покрива изискванията на редица университети и компании в страната и чужбина.


TOEFL Proficiency курсът е изключително интензивен и е подходящ за Вас ако нивото Ви на английски е вече Upper Advanced до Proficiency. Курсът включва 70 часа учебни часа и 20 часа примерни тестове. Успешно завършване на TOEFL Proficiency курса след приключен TOEFL курс предполага минимален резултат от 90 до 100 точки, който покрива очакванията на елитните специалности, както и на магистърските програми по цял свят.

 

В допълнение към учебните занимания и примерни тестове ACC TOEFL курсовете включват:

  • Неограничен достъп до нашата библиотека и компютърна база. Нашите врати са винаги отворени. Във всеки един ден от седмицата нашите ученици могат да ни посетят и прекарат време, четейки книги от библиотеката, гледайки филми или разговаряйки непринудено с преподавателя си. Нашата цел е да създадем център,който не само да предлага езикови курсове но и да запознава нашите възпитаници с англо-американската култура.
  • Консултации за избор на университетски специалности в международни университети. Ние предлагаме подробна информация за множество университетски специалности в САЩ и Европа, съобразена с вашите цели и интереси. Ние помагаме на нашите възпитаници да подготвят кандидатурата си като обръщаме особено внимание на нейната цялост и креативност. В хода на процеса Ви свързваме с ментор (преподавател във водещ международен университет или професионалист, завършил специалността, която ви интересува). Вашият ментор лично ще Ви посъветва относно стъпките, които трябва да положите, за да бъдете приети в университета, който сте избрали.
  • Индивидуални консултации с преподавател. Всеки един наш преподавател има седмични часове за консултация, за да може да окаже индивидуална помощ на всеки един ученик, която да гарантира неговия/нейния успех.


 

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip