• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ученик на месец Януари 2013

Alexandra-Jermova

Александра Джермова — Постигнат резултат на TOEFL iBT – 102

Какви са целите ти за бъдещето?

Целите ми за бъдещето са една доста динамична категория която се променя спрямо средата и хората които срещам . Но както всеки в общи линии се стремя към успешно образование и съответно кариера в областта на журналистиката. И разбира се наред с това да завържа нови и успешни приятелства . В интерес на истината обучението ми в ACC ми даде и от двете.

Разкажи ни как се подготви за TOEFL?

Ами как .... обучавайки се в АCC получих достатъчно теоритични и практически знания относно формата на изпита. Истината е ,че се подготовката ми за изпита се свеждаше най-вече в посещаването на курсовете ,което ми беше напълно достатъчно.

Коя част от подготовката ти се стори най-трудна?

Полагането на изпит като TOEFL изисква най-вече правилна психическа настройка и увереност . За мен лично усвояването на знания относно "Reading section" ми се сториха най-трудни, както и преодоляването на напрежението свързано "Speaking section" .

Коя част от подготовката ти хареса най-много?

Онези моменти в които всички си помагаха и се подкрепяха споделяйки знания и опит. Харесаха ми особено много онези забавни моменти в които успявахме да вкараме нотка хумор в учебния процес.

 

Какъв съвет би дал на учениците, на които им предстои да положат TOEFL?

Да посещават редовно курсовете и да се съсредоточат върху желания резултат . Да извлекат максимално много от учебния процес и да се забавляват усвоявайки нови знания .

Разкажи ни повече за себе си.

Ученичка съм в НГДЕК " Константин Кирил Философ". Занимавам се активно с доброволчество и пътувания по различни европейски програми. Обичам да отркивам нови преживявания и да извличам макслималното от всяка нова ситуация. Смятам ,че във всяко ново изживяване се крие приключение ...било то и подготовката за TOEFL.

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip