• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ученик на месец Февруари 2013

natalie

Наталия Барбова — Постигнат резултат на TOEFL iBT - 99 точки. Получени оферти от Aberystwith University, Sheffield Hallam University of Sunderland, University of Surrey and University of Westminster.

Какви са целите ти за бъдещето?


Моята основна цел в момента е да получа добро образование в сферата на Туризма и по-специално – културният туризъм. Пътешествията, различните култури и история винаги са били най-голямата ми страст. Получавайки добро образование във Великобритания и излагайки се на една много по-различна среда на живот е моят шанс за бъдеща реализация в една просперираща индустрия като Туризма, а именно това е основната ми цел.

 


Разкажи ни как се подготви за TOEFL?


Подготовката ми за TOEFL мина изключително приятно и без много затруднения. Благодарна съм за приятната обстановка, в която преминаваха занятията ни и интересните задачи, които трябваше да изпълняваме. Дори за миг не усетих умора или нежелание да продължа.


Коя част от подготовката ти се стори най-трудна?


Бих казала, че упражненията за „Speaking section” ме притесниха повече от всичко друго, а най-вече моето необяснимо желание да говоря по-дълго от зададеното ми време. Определено умението да изкажа мнение и да се вместя в определен интервал от време беше това, което ми създаде много трудности и успях да науча най-късно.

Коя част от подготовката ти хареса най-много?


Хареса ми леката програма на обучение и изключителната толерантност и внимание на преподавателите. Часовете, които прекарах в подготовка за TOEFL бяха изпълнени с интересни занимания и ми помагаха да уча все по-нови неща с желание и удоволствие.


Какъв съвет би дал на учениците, на които им предстои да положат TOEFL?


Бих ги посъветвала да оставят притесненията вкъщи и да бъдат уверени в себе си. Нека не забравят, че имат нужните знания и единственото, което би ги провалило, е неоснователното и ненужно притеснение или паника преди TOEFL.


Разкажи ни повече за себе си.


В момента уча в 157 Гимназия с Изучаване на Чужд Език „ Сесар Вайехо” където изучавам усилено испански и английски език. Аз съм много самостоятелна и амбициозна личност. Преследвам целите си докрай и рядко се отказвам. Възпитана съм в това да съм упорита и да се боря за това, което искам. Все пак, нищо не става без труд. Вярвам, че няма нещо, което да не мога да постигна с усилия и труд.

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip