• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ученик на месец Септември 2013

Marsela Ivanova

Марсела Иванова - постигнат резултат на TOEFL iBT - 106 точки

Какви са целите ти за бъдещето?

За бъдещето си имам големи планове, предимно свързани с Великобритания. Неотдавна оформих в съзнанието си представата ,че искам да продължа образованието си в чужбина и по-конкретно вАнглия. Честно казано, нямям спомен някой да ме е насърчавал да обмисля този вариант, сама взех решението. Дали защото навсякъде в пресата четем колко напред в материала са англичаните, или заради необяснимата сила,която ме влече натам, съм категорична в избора си. На по-късен етап се надявам на добро реноме и утвърдена професия.

 

Разкажи ни с повече подробности как се подготви за TOEFL?

Един месец, изпълнен с много нови запознанства, гледане на уникални филмчета, непрестанно решаване на тестове, и един вечен проблем за климатика. Като цяло първата половина от лятото ми мина леко, забавно и поучително. Ефектът от магиятa на ACC си пролича и по рeзултата.

Коя част от подготовката за изпита ти се стори най-трудна?

Смея да кажа, че не срещнах големи трудности в никоя част от изпита. Всичко е въпрос на постоянство и голяма доза увереност.

Коя част от подготовката за изпита ти хареса най-много?

Без да се замислям ще кажа документалните филми, а по-специално тези на BBC. Обикновено ги следя по History, Nat Geo или Animal Planet, но в ACC открих и нови.

Какъв съвет би дала на АСС учениците, на които им предстои да положат TOEFL?

Кураж , pals - няма страшно, няма и нeвъзможни неща. Екипът на ACC е квалифициран да ви подготви дори и да не се чувствате достатъчно уверени във възможностите си.

 

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip