• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ученик на месец Октомври 2013

nikola toshev

Никола Тошев - постигнат резултат на TOEFL iBT - 109 точки, SAT - 2030 точки

Какви са целите ти за бъдещето?
Да се реализирам в областта на компютърните науки. САЩ са мястото, където технологиите се развиват най-бързо и затова съм решил да кандидатствам там. Вярвам, че щатското образование ще ме подготви за постоянно менящия се свят на информатиката.

 

Разкажи ни как се подготви за TOEFL/SAT?
АСС ми помогнаха с голяма част от подготовката. Запознаха ме сформата на изпита и също така ми дадоха полезни съвети за това как да се справя с всяка една то секциите на TOEFL. Упражненията, които правихме по време на курсовете, бяха насочени към развиването на умения, нужни на курсистите за постигането на висок резултат. Останалото е правене на тестове с цел утвърждаване на знанията.

Коя част от подготовката ти се стори най-трудна?
Най-трудна ми е Speaking секцията. Нужно е правилно произношение и говорене със самочувствие, за да се изкара добър резултат на нея. В часовете се говори само на английски език, което помага с развитието на тези качества.

Коя част от подготовката ти хареса най-много?
Нестандартният начин на преподаване. По време на курсовете в АСС четохме интересни статии в интернет и гледахме също толкова интересни документални филми.

Какъв съвет би дал на учениците, на които им предстои да положат TOEFL?
Не се страхувайте от изпита – в сравнение с останалите е един от по-лесните. Екипът на АСС ще ви подготви подобаващо - eдинственото, което е нужно да направите, е да се вслушате в съветите им и да изпълнявате задачите, които ви дават.

 

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip