• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ученик на месец Декември 2013

ceco rangelov

Цветан Рангелов - постигнат резултат на TOEFL iBT - 112 точки, SAT - 2250 точки


Kакви са целите ти за бъдещето?


Да се реализирам в областта на компютърните науки и/или електрическото инженерство. САЩ са световни лидери в ИТ сектора, за това се стремя до поема опита от там. Вярвам, че щатското образование е водещо за света и считам образованието ми там за една добра инвестиция.

Разкажи ни как се подготви за TOEFL/SAT?


АСС ме научиха как да разглеждам проблемите по-добре и какъв е формата на въпросите. От тях научих доста информация, която най-вероятно трудно бих намерил сам. Упражненията, които правихме по време на курсовете, бяха насочени към развиването на умения, нужни на курсистите за постигането на висок резултат. Хареса отдадеността на персонала, които бяха готови да помогнат във всеки един момент. Също така ни бяха давани домашни и съвети за това как можем да се доподготвим сами вкъщи.

Коя част от подготовката ти се стори най-трудна?


Най-трудна ми е Writing секцията. Нужно е много бързо да решиш какво искаш да пишеш и да структурираш всичко както му е реда. Понякога след като пишеш есета непрекъснато ти се струва непосилно да мислиш правилно, но с подготовка и тренировка се влиза във форма.

Коя част от подготовката ти хареса най-много?


Разнообразието на дейности, които правихме. По време на курсовете в АСС четохме интересни статии в интернет и гледахме също толкова интересни документални филми.

Какъв съвет би дал на учениците, на които им предстои да положат TOEFL?


Наспете се добре преди изпита. Вземете си един ден от училище и просто си починете на макс, без никакви дейности. На другия ден ще се почуствате изключително свеж!

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip