• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ученик на месец Януари 2014

j raff

Йордан Рафаилов, постигнат резултат на TOEFL iBT - 104 точки


Какви са целите ти за бъдещето?
Основната ми цел за близкото бъдеще е да бъда приет в желания от мен университет (AU Herning) и да получа качествено образование в сферата на международния бизес. След това, разбира се, бих желал да започна свой собствен бизнес, който да се превърне в успешна и печеливша инвестиция. Неслучайно избрах Дания за моето следване, тъй като там има възможност за стажуване в едни от най-известните и успешни компании в света като Lego, Carlsberg и JYSK и натрупаният опит ще бъде изключително важен за бъдещето ми.


Разкажи ни с повече подробности как се подготви за TOEFL?
Подготовката ми мина предимно през уикендите, в които имахме часове. Упражненията и тестовете, които правихме в процеса на работа бяха изключително полезни и не изискваха много допълнителна подготовка. Самите часове протичаха в прекранса обстановка, която предразполага учениците да усвояват материала по-лесно и ефективно.


Коя част от подготовката ти се стори най-трудна?
Първоначално най-трудна ми се стори Speaking секцията, но след няколко упражнения и с помощта на преподавателите се научих как да се справям с всеки един от въпросите в тази секция. Writing секцията също представляваше трудност за мен, но в края на курса бях способен да пиша без да имам особени проблеми.


Коя част от подготовката ти хареса най-много?
Подходът към учениците беше нещото, което ме впечатли най-много. След първите 2-3 часа вече чувствах преподавателите като свои приятели. С тях можех да говоря на всякакви теми и в същото време да усъвършенствам английския си език.


Какъв съвет би дал на учениците, на които им предстои да положат TOEFL?
Да не се притесняват в деня на изпита, за да успеят да покажат знанията, които са придобили в ACC.

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip