• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ученик на месец Август 2015

acc avgust

Ученик на Месец Август 2015 - Мария Делякова

Постигнат резултат на IELTS – 8.0 точки

Какви са целите ти за бъдещето?


Интересите ми са свързани предимно с математиката и по-конкретно със състезателната математика. Към момента основната ми цел е да бъда приета в престижен университет в Америка, където да придобия по-задълбочени знания в тази дисциплина.


Разкажи ни как се подготви за IELTS?

Подготовката ми за изпита започна с двумесечен интензивен курс в ACC през февруари. Там Калина, учителката ми, ме запозна с формата на изпита и основните стратегии за всяка една от секциите. Също така през последния месец от подготовката ми правех примерни тестове почти всеки ден и четях различни съвети
в интернет от хора, които са се представили успешно на изпита.

Коя част от подготовката ти се стори най-трудна?

Speaking частта ме затрудни повече от всички други. Първоначално се притеснявах изключително много при повеждането на speaking, което разбира се повлияваше и на представянето ми. Може би тук е момента да благодаря на Калина, че въпреки изключително натоварения график през юли месец, винаги намираше време за още една Speaking сесия, докато не се почувствах достатъчно уверена и подготвена, за да съм спокойна в деня на изпита.

Коя част от подготовката ти хареса най-много?

Най-много ми хареса това, че Калина успяваше да направи часовете толкова приятни и забавни, че посещавах курсовете с желание и ентусиазъм. По-голямата част от упражненията за слушане и четене бяха направени от екипа на ACC и бяха изключително интересни и актуални (https://www.youtube.com/watch?v=Di8iGpnqZ6k това беше упражнението ни за слушане на 14 февруари). Също така бях много впечатлена от индивидуалния подход към учениците и вниманието, което се обръща на всеки.

Какъв съвет би дал на учениците, на които им предстои да положат IELTS?

Бих ги посъветвала да планират времето си за подготовка разумно и да се упражняват, докато не се чувстват напълно готови, за да са уверени и да не се притесняват.

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip