• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Екипът на American College Council

kpb

Д-р Калина Бакалова
Методист, Английски език

Д-р Калина Бакалова завършва бакалавърска степен по изкуство и театър в Lyon College, магистърска степен по изящните изкуства със специалност театрално майсторство в Temple University и докторска степен по история и теория на театъра в University of Georgia. Като асистент и по-късно лектор в University of Georgia, Д-р Бакалова води разнообразни курсове. По време на престоя си в САЩ, тя участва активно като инструктор и съветник в Upward Bound National Program, като насърчава ученици в неравностойно положение да преследват висше образование. След завръщането си в България, Д-р Бакалова подготвя множество гимназисти и студенти за стандартизирани тестове и матура по английски език в различни школи в страната, както и индивидуално. Д-р Бакалова работи като Методист по английски език в ACC. 

 

Соня Викторова
Координатор Международни Програми

Соня Викторова, завършва бакалавърската си степен по бизнес мениджмънт в Southampton, UK. По време на обучението си тя става част от международния офис на университета като консултира студенти, давайки им насоки и подкрепа по време на следването им. От септември 2012 година като част от екипа на АСС, Соня консултира курсистите и ги напътства по време на кандидатстването им в международи университети. 

 

 

 

Ivailo Savov

Ивайло Савов
Маркетинг, Преподавател Английски език

Ивайло Савов завършва магистърската си степен в University of Notre Dame, USA. Като асистент той води упражнения и лекции на американски студенти.  В ACC Ивайло Савов работи като маркетинг специалист  и преподава TOEFL, SAT, GMAT и GRE курсове.

 

 

 

Lilly Dimitrova

Лили Димитрова
 Преподавател Английски език

Лили Димитрова завършва магистърската си степен в СУ "Климент Охридски". Част от екипа на ACC от самото ни създаване през 2011. Лили води нашите кусове за възрастни, както и множество индивидуални ученици.

Ваканциите й преминават в пътуване между България и САЩ, където в момента живее един многоброен клон от нейното семейство, началото на който е поставено в далечната 1926та година.

 

 

 

Dessislava Hristova

Десислава Христова

Преподавател Английски език

 

Десислава Христова завършва бакалавърска степен с двойна специалност по икономика и математика в Illinois Wesleyan University и магистъркска степен по математика в Boston University. Като асистент по математика води упражнения и курсове по математика и финансова математика. В ACC Десислава преподава курсове за подготовка за GMAT и SAT.

 

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip