• default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
Събота 10 Апр 2021
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Консултации

show15Ще ви помогнем да изберете най- подходящата форма на обучение и място за да продължите своето образование в чужбина.

Виж повече>>

Google+ / FB / Twitter


Консултации

Според това дали искате да продължите образованието си в американски, международен-европейски или български университет, в ACC може да намерите отговор на следните въпроси:

Ако искам да кандидатствам в американски или международни-европейски университети за бакалавърска или магистърска степен: Как мога да намеря американски или международни-европейски университети, които предлагат стипендии за чуждестранни студенти?

Как да подбера университетите, в които да кандидатствам?

Как мога да науча повече за различните специалности и възможностите за реализация, които те предлагат? Кога трябва да започна да подготвям кандидатурата си, за да спазя крайните срокове на университетите? Какви изпити трябва да положа и как мога да се подготвя успешно за тях?

Какви допълнителни материали да прибавя, за да се отлича от останалите кандидати? Ако искам да кандидатствам с английски език в български университет: В кои университети мога да кандидатствам с изпит по английски език?

Какво точно се изучава в дадена специалност?

Например каква е разликата между Английска филология и Приложна лингвистика или Бизнес администрация и Бизнес икономика? Ще отговори ли дадена специалност на моите интереси и очаквания?

Какви преспективи за професионално и академично развитие преглада дадена специалност? Какви възможности за специализации ми се предоставят?

Каква работа мога да си намеря, след като завърша дадена специалност?

Как по време на следването да избера втора специалност, така че максималко да увелича конкурентноспособността си на пазара на труда?

Ученик на годината

pepiЗапознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последната година

 Виж повече

Ученик на месеца

sep 16Запознайте се с курсистите на ACC постигнали успехи през последния месец

 

Виж повече

Медии

clip