Английският език става общоприет в много страни. Във все повече държави го използват, като средство за комуникация от бизнеса на международно ниво. Или иначе казано, английският е новата разменна монета в живота на хората, търсен и говорен от много хора по тази земя.

Курсове по английски език 

Те служат за развитие и усъвършенстване на вече натрупаните знания и умения, от училищните ни години. Те помагат в подготовката за изпити за висши учебни заведения, за намирането на нова и по-добре платена работа или смяната на местоживеене. Помагат за повишаване нивото на четене, писане и говорене. 

Според нуждите на всеки курсист, езиковите школи предлагат курсове с различна интензивност, в удобно за нас време. Такива са например интензивните курсове. Те целят бързо, но ефективно да ни запознаят с основни правила при комуникацията. Продължителността им трае между един и три месеца. 

Летните курсове са ориентирани предимно към детската група курсисти. Когато учебната им програма е по-лека и спокойна, родителите предпочитат да запишат децата си на летен курс, за да запълнят времето им с нещо полезно. 

Пълният курс обхваща по-голямо количество материал, за по-дълъг период от време. Задълбава дълбоко в дебрите на познанията и ни помага да научим най-големите тънкости в езика. 

Откакто настъпи ерата на модерните технологии, много езикови школи предлагат и онлайн обучения. Това е дистанционен метод за учене на английски език, без да се налага да ходиш лично в учебната стая. Всички материали, тестове и подготовки се осъществяват в реално време с преподавател, през вашия компютър.

Какви видове курсове по английски език се предлагат?

  • Според подготовката – за начинаещи, които са от А1 до В1, средно напреднали – В1 и С1, напреднали – С2, бизнес английски и други;
  • Според възрастта – за деца и за възрастни;
  • Според интензивността – интензивен, летен, пълен, online;
  • Според нуждите – GRE – стандартен тест, който служи за прием в много висши училища в САЩ. Той цели да се оцени словесните и количествени разсъждения, аналитичното писане и критичното мислене. TOEFL – това е  международно признат изпит за определяне на нивото. За този изпит се изискват задълбочена подготовка. IELTS – този изпит показва нивото на владеене на английски език на ученика, който иска да кандидатства в университет в чужбина и други.
  • Иновативен начин за учене е чрез Сугестопедия – това е концепция за внушение, която се смята за наука целяща да разкрие различни резерви на личността. Той се учи чрез различни песни, игри и забавления. Този метод е подходящ и за възрастни. 

За какво може да послужат в бъдеще?

Компютърната грамотност и владеенето на чужд език са едни от най-важните умения през новата ера. Те отварят много врати по целия свят в университети, различни държави за живеене и намиране на нова, желана и по-добре платена работа. Всяко самоусъвършенстване води до позитиви в личен и професионален план. 

Защо да избера АСС Bulgaria? 

АСС е колеж, който предлага различни учебни програми на английски език и изпити, които предоставят сертификати след успешното им полагане. Техните сертификати са на най-високо ниво според изискванията на почти всички европейски и интернационални университети и са с висока приемственост и признателност.

С вас ще работят екип от професионалисти, които ще ви вкарат в дебрите на познанието по креативен, иновативен и интересен начин. Екипът от преподаватели е обучен от най-добрите университети в Европа. Условията и атмосферата, които ще срещнете са приятелски, професионални и уютни. А курсовете, които се предлагат, са на конкурентна и достъпна цена.

Разгледай и другите ни статии 

Call Now Button