Грешката, която повечето УЧЕНИЦИ правят през лятото.

Не губи времето си – бъди една крачка пред другите!

Мисията възможна

Ако и ти си от хората, които имат високи цели и амбиции и искат да следват висше образование в чужбина, то не трябва да пренебрегваш нуждата от правилна подготовка и подход. 

Повечето ученици, загърбват ученето през топлите месеци на годината и се отдават на дълга почивка. Но те рядко осъзнават, че това е ценно време, което ако използват правилно и инвестират в своите знания и умения, то ще им се върне десетократно. 

Или може би си от хората, които искат да имат по-високо ниво на английски език и  да са една крачка пред останалите. 

Но едно е сигурно:

Учейки или работейки в чужбина, ще разшириш своя социален кръг и новите хоризонти за развитие и живот ще се разкрият пред теб.

Но за да предприемеш тази стъпка, е нужно да преминеш подходяща подготовка за това, тъй като ще трябва да докажеш своите знания и умения пред образователните и работните институции. 

Повечето университети в чужбина изискват да притежаваш определено ниво на владеене на аглийски език.

Едни от най-известните изпити, които ще ти гарантират, че си достатъчно напреднал/а и подготвен/а, и които са ценени високо сред тези институции са CAE (C1 Advanced) и IELTS.

“Certificate in Advanced English”,

по-известен като CAE, е международно признат сертификатен изпит по английски език на Cambridge University.

Полученият сертификат от изпита се признава от повече от 9000 образователни институции, правителствени организации, работодатели и професионални организации по цял свят.

А що се отнася до валидността на сертификата CAE, той важи за цял живот.

Успешното преминаване на изпитния формат CAE (C1 Advanced) показва високо ниво на компетентност по английски език, съответстващо на ниво С1 от Общоевропейската езикова рамка.

Тази квалификация гарантира, че човек може да: 

Ето защо, за да вземе успешно изпита си, всеки кандидат трябва да има достатъчно добри познания по английски език и правилна подготовка.

Причини да избереш C1 Advanced:

Свободни изпитни дати всеки месец в 2800 тестови центъра по света. 

Сертификат, признат в хиляди образователни, работни и правителствени организации по цял свят.

Дава възможност за международно обучение, работа и пътувания.

Що се отнася до IELTS или International English Language Testing System,

той има за цел да оцени владеенето на езика на всеки добре подготвен ученик, решен да кандидатства в англоговоряща страна като Великобритания, Австралия, Канада, Нова Зеландия или САЩ.

Изпитът оценява твоите възможности да слушаш, четеш, пишеш и говориш на английски език, като оценката може да варира между 1 и 9, а сертификатът е валиден за срок от 2 години от датата на получаване. 

IELTS (Айлтс) е едно от най-често срещаните средства за доказване на вашите езикови знания и компетентности. Около 1,4 млн. души избират този изпит годишно в целия свят!

Повече от 11,000 работодатели, университети, училища и имиграционни служби признават изпита, включително 3,400 институции в САЩ.

Средно институциите изискват оценка между 6 и 7, но колкото по-висока е вашата оценка, съответно притежавате толкова по-добро разбиране и възможност за комуникация на английски език.

Всяка образователна, работна или имиграционна институция има своите собствени изисквания за оценка от IELTS изпита, която съответства на това, какво точно искате да правите в съответната държава. 

В България оторизираните тест-центрове, за провеждане на изпита, са в Британски съвет София, Пловдив, Варна и Бургас, като цената за явяване на изпит е около 430 лева.

Ако нивото ти все още не е достатъчно високо, за да се явиш на изпит за сертификат, нужен за кандидатстване, сме помислили и за теб, с нашия курс за PET (B1 Preliminary).

РЕТ

е сертификатен и международно признат изпит за ученици на “University of Cambridge”. Тестът съответства на ниво В1 от Европейската езикова рамка. 

Затвърждавайки ниво на английски B1, ти дава възможност да си една крачка по-близо до изпити като FCE (B2 First) и съответно CAE (C1 Advanced).

РЕТ B1 сертификат показва, че човек може:

Защо да избереш ACC Bulgaria?

Ние ценим твоето време и амбиции,

затова разработихме тези летни курсове, с опция за дистанционно обучение, за да отговорим на нуждите и на студенти извън София.

Не губи своето време през лятото и избери да инвестираш в собственото си бъдеще.

Никога не е било по-лесно! Ще получиш обучение и подготовка на високо ниво, без нуждата да си тук на място.

Подсигури своето ниво сега, за да си готов за кандидатстването в мечтания университет.

  • всички програми в Oxford University и Cambridge University и повечето специалности като медицина, ветеринарна медицина и ветеринарни науки и стоматология.
  • всички останали специалности и университети

Колко струват нашите курсове?

980 лв.

980 лв.

980 лв.

Искаш да учиш при нас?

Заяви Безплатна Консултация с Нашия Екип!

Довери се на Опита!

Екипът на ACC се състои от високо квалифицирани специалисти, завършили университети в САЩ или Великобритания!

ЕКИП

Всеки един наш преподавател има опит, придобит в САЩ или Великобритания. Работим само с най-добрите професионалисти, за да доставим най-качествената подготовка.

ПОДХОД

От началото на обучението си, курсистите стриктно следват рамката на обучение препоръчана от Университета Кеймбридж, така че в края на своето обучение да могат успешно да покрият сертификат на ниво C1 или C2.

МАТЕРИАЛИ

Ние вярваме, че най-добри резултати се постигат с материал, който е интересен! Mатериалите, разработени от ACC, представят теми, вариращи от криминалните загадки на века до Пикасо и Дали.

КОНСУЛТИРАНЕ

Първоначалната консултация е безплатна и неангажираща - заповядайте при нас да се запознаем!

#ACCstudents Какво казват нашите курсисти?

Наша основна цел е кандидатстването с ACC да протича гладко, в срок и при спазване на академичните норми за честност и почтеност.

Къде учат нашите курсисти?

При проявено желание ACC свързва всеки един потенциален курсист с курсисти, които вече са завършили нашата система на обучение и са приети в престижни български, американси и международни университети. 

WE SUCCEED TOGETHER

ACC Bulgaria

Телефон Пиротска, София:
+359 877 550860

Телефон Цар Борис Трети, София:
+359 879 550890

Call Now Button