Нашите Курсове

Разгледайте наличните курсове, които предлагаме в момента, като повече детайли ще откриете на продуктовата страница за всеки курс.

Довери се на Опита!

Екипът на ACC се състои от високо квалифицирани специалисти, завършили университети в САЩ или Великобритания!

ЕКИП

Всеки един наш преподавател има опит, придобит в САЩ или Великобритания. Работим само с най-добрите професионалисти, за да доставим най-качествената подготовка.

ПОДХОД

От началото на обучението си, курсистите стриктно следват рамката на обучение препоръчана от Университета Кеймбридж, така че в края на своето обучение да могат успешно да покрият сертификат на ниво C1 или C2.

МАТЕРИАЛИ

Ние вярваме, че най-добри резултати се постигат с материал, който е интересен! Mатериалите, разработени от ACC, представят теми, вариращи от криминалните загадки на века до Пикасо и Дали.

КОНСУЛТИРАНЕ

Първоначалната консултация е безплатна и неангажираща - заповядайте при нас да се запознаем!

Защо да Избера ACC Bulgaria?

След толкова много ученици минали през нашите курсове, можем смело да заявим, че това което ни отличава е приятелската атмосфера на работа. Можем не само да преподаваме, но и да се забавляваме.

#ACCstudents Какво казват нашите курсисти?

Наша основна цел е кандидатстването с ACC да протича гладко, в срок и при спазване на академичните норми за честност и почтеност.

Къде учат нашите курсисти?

При проявено желание ACC свързва всеки един потенциален курсист с курсисти, които вече са завършили нашата система на обучение и са приети в престижни български, американси и международни университети. 

Курсове по английски език - Какво трябва да знаем за тях?

Английският език става общоприет в много страни. Във все повече държави го използват, като средство за комуникация от бизнеса на международно ниво. Или иначе казано, английският е новата разменна монета в живота на хората, търсен и говорен от много хора по тази земя.

Курсове по английски език - Какво трябва да знаем за тях?

Те служат за развитие и усъвършенстване на вече натрупаните знания и умения, от училищните ни години. Те помагат в подготовката за изпити за висши учебни заведения, за намирането на нова и по-добре платена работа или смяната на местоживеене. Помагат за повишаване нивото на четене, писане и говорене. 

Според нуждите на всеки курсист, езиковите школи предлагат курсове с различна интензивност, в удобно за нас време. Такива са например интензивните курсове. Те целят бързо, но ефективно да ни запознаят с основни правила при комуникацията. Продължителността им трае между един и три месеца. 

Летните курсове са ориентирани предимно към детската група курсисти. Когато учебната им програма е по-лека и спокойна, родителите предпочитат да запишат децата си на летен курс, за да запълнят времето им с нещо полезно. 

Пълният курс обхваща по-голямо количество материал, за по-дълъг период от време. Задълбава дълбоко в дебрите на познанията и ни помага да научим най-големите тънкости в езика. 

Откакто настъпи ерата на модерните технологии, много езикови школи предлагат и онлайн обучения. Това е дистанционен метод за учене на английски език, без да се налага да ходиш лично в учебната стая. Всички материали, тестове и подготовки се осъществяват в реално време с преподавател, през вашия компютър.

Какви видове курсове по английски език се предлагат?

  • Според подготовката – за начинаещи, които са от А1 до В1, средно напреднали – В1 и С1, напреднали – С2, бизнес английски и други;
  • Според възрастта – за деца и за възрастни;
  • Според интензивността – интензивен, летен, пълен, online;
  • Според нуждите – GRE – стандартен тест, който служи за прием в много висши училища в САЩ. Той цели да се оцени словесните и количествени разсъждения, аналитичното писане и критичното мислене. TOEFL – това е  международно признат изпит за определяне на нивото. За този изпит се изискват задълбочена подготовка. IELTS – този изпит показва нивото на владеене на английски език на ученика, който иска да кандидатства в университет в чужбина и други.
  • Иновативен начин за учене е чрез Сугестопедия – това е концепция за внушение, която се смята за наука целяща да разкрие различни резерви на личността. Той се учи чрез различни песни, игри и забавления. Този метод е подходящ и за възрастни.

За какво може да послужат в бъдеще?

Компютърната грамотност и владеенето на чужд език са едни от най-важните умения през новата ера. Те отварят много врати по целия свят в университети, различни държави за живеене и намиране на нова, желана и по-добре платена работа. Всяко самоусъвършенстване води до позитиви в личен и професионален план.

Защо да избера АСС Bulgaria?

АСС е колеж, който предлага различни учебни програми на английски език и изпити, които предоставят сертификати след успешното им полагане. Техните сертификати са на най-високо ниво според изискванията на почти всички европейски и интернационални университети и са с висока приемственост и признателност.

С вас ще работят екип от професионалисти, които ще ви вкарат в дебрите на познанието по креативен, иновативен и интересен начин. Екипът от преподаватели е обучен от най-добрите университети в Европа. Условията и атмосферата, които ще срещнете са приятелски, професионални и уютни. А курсовете, които се предлагат, са на конкурентна и достъпна цена.

Запиши се за курс!

Ела за безплатен диагностичен тест за определяне на нивото на английски език, на който ще получиш информация за предстоящите курсове. 

Свържи се с нас!

Ние предлагаме консултантска дейност и индивидуална помощ за кандидастване в американски, международни-европейски или български университети.

Call Now Button