C2/CPE

C2/CPE

ACC
ACC

Очаквайте скоро Този курс временно не се предлага !

B2

B2

ACC
ACC

Очаквайте скоро Този курс временно не се предлага !

KET

KET

ACC
ACC

Очаквайте скоро Този курс временно не се предлага !

Movers

Movers

ACC
ACC

Очаквайте скоро Този курс временно не се предлага !

Starters 2+

Starters 2+

ACC
ACC

За повече информация, обадете ни се на телефон 0879 550 890

Flyers

Flyers

ACC
ACC

За повече информация, обадете ни се на телефон 0879 550 890

LNAT

LNAT

ACC
ACC

ACC подготвя кандидати за изпита LNAT по индивидуална схема. За повече подробности, позвънете на 0877550860!

GRE

GRE

ACC
ACC

За повече подробности, позвънете на 0877 550860

GMAT

GMAT

ACC
ACC

Следващият ACC GMAT курс започва на 23 Септемвеи 2020 и е на цена от 768

TOEFL

TOEFL

ACC
ACC

Следващите TOEFL курсове започват на 26 Септември 2020. За повече подробности, позвънете на 0877 550860!

SAT

SAT

ACC
ACC

От март 2016 година, College Board промени формата на изпита SAT. Следващият Redesigned SAT курс

IELTS

IELTS

ACC
ACC

Следващият IELTS курс започва на 26 Септември 2020 . За повече подробности, позвънете на 0877

Довери се на Опита!

Екипът на ACC се състои от високо квалифицирани специалисти, завършили университети в САЩ или Великобритания!

ЕКИП

Всеки един наш преподавател има опит, придобит в САЩ или Великобритания. Работим само с най-добрите професионалисти, за да доставим най-качествената подготовка.

ПОДХОД

От началото на обучението си, курсистите стриктно следват рамката на обучение препоръчана от Университета Кеймбридж, така че в края на своето обучение да могат успешно да покрият сертификат на ниво C1 или C2.

МАТЕРИАЛИ

Ние вярваме, че най-добри резултати се постигат с материал, който е интересен! Mатериалите, разработени от ACC, представят теми, вариращи от криминалните загадки на века до Пикасо и Дали.

КОНСУЛТИРАНЕ

Първоначалната консултация е безплатна и неангажираща - заповядайте при нас да се запознаем!

Защо да Избера ACC Bulgaria?

След толкова много ученици минали през нашите курсове, можем смело да заявим, че това което ни отличава е приятелската атмосфера на работа. Можем не само да преподаваме, но и да се забавляваме.

#ACCstudents Какво казват нашите курсисти?

Наша основна цел е кандидатстването с ACC да протича гладко, в срок и при спазване на академичните норми за честност и почтеност.

Къде учат нашите курсисти?

При проявено желание ACC свързва всеки един потенциален курсист с курсисти, които вече са завършили нашата система на обучение и са приети в престижни български, американси и международни университети. 

Курсове по английски език - Какво трябва да знаем за тях?

Английският език става общоприет в много страни. Във все повече държави го използват, като средство за комуникация от бизнеса на международно ниво. Или иначе казано, английският е новата разменна монета в живота на хората, търсен и говорен от много хора по тази земя.

Курсове по английски език - Какво трябва да знаем за тях?

Те служат за развитие и усъвършенстване на вече натрупаните знания и умения, от училищните ни години. Те помагат в подготовката за изпити за висши учебни заведения, за намирането на нова и по-добре платена работа или смяната на местоживеене. Помагат за повишаване нивото на четене, писане и говорене. 

Според нуждите на всеки курсист, езиковите школи предлагат курсове с различна интензивност, в удобно за нас време. Такива са например интензивните курсове. Те целят бързо, но ефективно да ни запознаят с основни правила при комуникацията. Продължителността им трае между един и три месеца. 

Летните курсове са ориентирани предимно към детската група курсисти. Когато учебната им програма е по-лека и спокойна, родителите предпочитат да запишат децата си на летен курс, за да запълнят времето им с нещо полезно. 

Пълният курс обхваща по-голямо количество материал, за по-дълъг период от време. Задълбава дълбоко в дебрите на познанията и ни помага да научим най-големите тънкости в езика. 

Откакто настъпи ерата на модерните технологии, много езикови школи предлагат и онлайн обучения. Това е дистанционен метод за учене на английски език, без да се налага да ходиш лично в учебната стая. Всички материали, тестове и подготовки се осъществяват в реално време с преподавател, през вашия компютър.

Какви видове курсове по английски език се предлагат?

  • Според подготовката – за начинаещи, които са от А1 до В1, средно напреднали – В1 и С1, напреднали – С2, бизнес английски и други;
  • Според възрастта – за деца и за възрастни;
  • Според интензивността – интензивен, летен, пълен, online;
  • Според нуждите – GRE – стандартен тест, който служи за прием в много висши училища в САЩ. Той цели да се оцени словесните и количествени разсъждения, аналитичното писане и критичното мислене. TOEFL – това е  международно признат изпит за определяне на нивото. За този изпит се изискват задълбочена подготовка. IELTS – този изпит показва нивото на владеене на английски език на ученика, който иска да кандидатства в университет в чужбина и други.
  • Иновативен начин за учене е чрез Сугестопедия – това е концепция за внушение, която се смята за наука целяща да разкрие различни резерви на личността. Той се учи чрез различни песни, игри и забавления. Този метод е подходящ и за възрастни.

За какво може да послужат в бъдеще?

Компютърната грамотност и владеенето на чужд език са едни от най-важните умения през новата ера. Те отварят много врати по целия свят в университети, различни държави за живеене и намиране на нова, желана и по-добре платена работа. Всяко самоусъвършенстване води до позитиви в личен и професионален план.

Защо да избера АСС Bulgaria?

АСС е колеж, който предлага различни учебни програми на английски език и изпити, които предоставят сертификати след успешното им полагане. Техните сертификати са на най-високо ниво според изискванията на почти всички европейски и интернационални университети и са с висока приемственост и признателност.

С вас ще работят екип от професионалисти, които ще ви вкарат в дебрите на познанието по креативен, иновативен и интересен начин. Екипът от преподаватели е обучен от най-добрите университети в Европа. Условията и атмосферата, които ще срещнете са приятелски, професионални и уютни. А курсовете, които се предлагат, са на конкурентна и достъпна цена.

Запиши се за курс!

Ела за безплатен диагностичен тест за определяне на нивото на английски език, на който ще получиш информация за предстоящите курсове. 

Свържи се с нас!

Ние предлагаме консултантска дейност и индивидуална помощ за кандидастване в американски, международни-европейски или български университети.

Call Now Button