• Duration 80 hour
 • Lectures 0
 • Skill level beginner
 • Quizzes 0
 • Pass parcentages 80
 • Certificate No
 • ACC

  ACC

 • Category:

768 лв.
 • 50 enrolled students
 • english

Следващият ACC GMAT курс започва на 23 Септемвеи 2020 и е на цена от 768 лева. Заявка за записване може да попълните тук. За повече подробности, позвънете на 0877 550860!

GMAT
Очаквайте скоро

Този курс временно не се предлага !

Описание

Курсовете са съботно-неделни, интензивни летни или полу-интензивни вечерни. В допълнение, предлагаме и издивидуално обучение, съобразено с Вашата заетост.

GMAT курсовете са с продължителност 60 или 80 часа. Курсът е подходящ за Вас ако стартовото Ви ниво на английски е поне Advanced. По време на ACC GMAT курса Виe ще усвоите задълбочени вербални и математически умения и ще се запознаете с различни стратегии, решавайки реални GMAT тестове. По този начин Вие ще можете да постигнете резултат, който отговаря на приемните изисквания на американски и европейски университети за следдипломна квалификация в областта на бизнеса и мениджмънта.

Около 30-40% от курса е посветен на подготовката по математика – Problem Solving и Data Sufficiency, като обучението е изцяло на английски. Около 50-60% от подготовката е посветена на секцията Verbal и 5-10% на AWA и Integrated Reasoning, в зависимост от общото ниво на групата.

Формат на изпита GMAT (след юни 2012г.):

1) Analytical Writing Assesment – Analysis of an Argument (30 min) – Есе, в което демонстрирате уменията си в анализа на даден логически аргумент. Предполага се високо ниво на английски език и последователна и логична обосновка. AWA се оценява отделно от 0 – 6, през 0.5. Тази компонента по-рядко се изисква от бизнес училищата, но се предполага, че имате оценка от над 4.0-4.5.

2) Integrated Resoning (30min) – 12 въпроса, някои от които с подвъпроси. Нова секция от юни 2012 година, която тества уменията ви за извличане и обработка на информация от “реални” данни и комбинира уменията от GMAT Quant и GMAT Verbal секциите. Отново отделна оценка между 0 и 8, която засега не се изисква от кандидатите, но би могла да има по-сериозна роля в бъдеще.

Почивка 10 мин.(по желание)

3) Quantitative Section (75 min) – 37 въпроса, от които около една трета Data Sufficiency. Нивото на тестваните математически концепции е около 9-10 клас в България. Липсват раздели от математиката като тригонометрия, стереометрия, комплексни числа, линейна алгебра и аналитична геометрия, анализ. Въпреки това за справяне с тази секция е необходима много добра математическа култура и отлично познаване на изпитния формат.

Почивка 10 мин.(по желание)

4) Verbal Section (75 min) – 41 въпроса, поделени приблизително по равно между Reading Comprehension, Critical Reasoning и Sentence Correction. Освен отлично владеене на английски език, за успех в тази секция е необходимо и детайлно познаване на изпитния формат и стратегиите за полагане на теста.

Резултати:

Обикновено, бизнес училищата очакват от вас минимален резултат на секциите Quantitative+Verbal в рамките на 600-700. 

Тук може да намерите статистика за резултатите на ACC  курсистите на изпита GMAT, Quant + Verbal, при максимален брой точки 800(Обновява се всяка седмица):

 • Среден резултат

  626 точки

 • Минимален резултат

  500 точки

 • Максимален резултат

  760 точки

В допълнение към учебните занимания и примерни тестове ACC GMAT курсът включва:

 • Неограничен достъп до нашата библиотека и компютърна база. Нашите врати са винаги отворени. Във всеки един ден от седмицата нашите ученици могат да ни посетят и прекарат време, четейки книги от библиотеката, гледайки филми или разговаряйки непринудено с преподавателя си. Нашата цел е да създадем център,който не само да предлага езикови курсове но и да запознава нашите възпитаници с англо-американската култура.
 • Консултации за избор на университетски специалности в международни университети. Ние предлагаме подробна информация за множество университетски специалности в САЩ и Европа, съобразена с вашите цели и интереси. Ние помагаме на нашите възпитаници да подготвят кандидатурата си като обръщаме особено внимание на нейната цялост и креативност. В хода на процеса Ви свързваме с ментор (преподавател във водещ международен университет или професионалист, завършил специалността, която ви интересува). Вашият ментор лично ще Ви посъветва относно стъпките, които трябва да положите, за да бъдете приети в университета, който сте избрали.
 • Индивидуални консултации с преподавател. Всеки един наш преподавател има седмични часове за консултация, за да може да окаже индивидуална помощ на всеки един ученик, която да гарантира неговия/нейния успех.

Curriculum

 • Урок 1

  Какво ще научим в урок 1

 • Урок 2

  Какво ще научим?

 • Урок 3

  Какво ще научим?

Instructors

Abida Eric

Abida Eric

Asst. Professor

Abida Eric

Abida Eric

Asst. Professor

Ивайло Савов

Ивайло Савов

Преподавател

Ивайло Савов

Ивайло Савов

Преподавател

0 Reviews

Write a Review

Call Now Button