TOEFL

980 лева

ДНИ

Събота и Неделя

ВРЕМЕ

9:00-12:40

КЛОН

ул. „Пиротска“ 45, София

НАЧАЛО - КРАЙ

24 Сеп - 13 Ное

ЦЕНА

980 лв.
/ 80 учебни часа /

Описание

Курсът подготвя за изпита TOEFL iBT и включва:

Какво е TOEFL?

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) е един от изпитите, които се полагат за доказване на ниво на английски език. TOEFL се признава от всички американски и европейски университети, както и повечето университети във Великобритания. Изисква се за кандидатстване за бакалавърски и магистърски програми. 

Структура на изпита:

 • Reading

  54-72 мин - 30-40 въпроса

 • Listening

  41-57 мин - 28-39 въпроса

 • Speaking

  17 мин - 4 въпроса

 • Writing

  50 мин - 2 есета

Преподавател:

Ивайло Савов

Запиши се за курса

С какво сме различни?

Всеки курсист на ACC получава безплатна помощ при кандидатстване. 

ЕКИП

Всеки един наш преподавател има опит, придобит в САЩ или Великобритания. Работим само с най-добрите професионалисти, за да доставим най-качествената подготовка.

ПОДХОД

От началото на обучението си, курсистите стриктно следват рамката на обучение препоръчана от Университета Кеймбридж, така че в края на своето обучение да могат успешно да покрият сертификат на ниво C1 или C2.

МАТЕРИАЛИ

Ние вярваме, че най-добри резултати се постигат с материал, който е интересен! Mатериалите, разработени от ACC, представят теми, вариращи от криминалните загадки на века до Пикасо и Дали.

КОНСУЛТИРАНЕ

Първоначалната консултация е безплатна и неангажираща - заповядайте при нас да се запознаем! Ние разполагаме с млад и енергичен екип, които винаги се старае да помага.

Защо да Избера ACC Bulgaria?

След толкова много ученици минали през нашите курсове, можем смело да заявим, че това което ни отличава е приятелската атмосфера на работа. Можем не само да преподаваме, но и да се забавляваме.

Други курсове

Call Now Button