SAT Digital

1190 лева

Опция 1 - Sundays

ДНИ

Неделя

ВРЕМЕ

16:00-18:00

КЛОН

бул. „Цар Борис III“ 81, 1612, София

НАЧАЛО - КРАЙ

17 Сеп - 29 Апр

ЦЕНА

1190 лв.
/ 100 учебни часа /

Опция 2 - Sundays

ДНИ

Неделя

ВРЕМЕ

18:00-20:00

КЛОН

бул. „Цар Борис III“ 81, 1612, София

НАЧАЛО - КРАЙ

17 Сеп - 29 Апр

ЦЕНА

1190 лв.
/ 100 учебни часа /

Опция 3 - Wednesdays

ДНИ

Сряда

ВРЕМЕ

10:00-12:00

КЛОН

бул. „Цар Борис III“ 81, 1612, София

НАЧАЛО - КРАЙ

21 Сеп - 26 Апр

ЦЕНА

1190 лв.
/ 100 учебни часа /

Описание

Курсът има за цел да подготви кандидатите за новия формат на SAT в сила от Март 2023.

SAT Digital включва:

Основни теми по математика:

Основни теми по английски:

Какво е SAT?

SAT е един от изпитите, които се полагат за прием в голяма част от бакалавърските програми на университети в САЩ и Канада. Изпитът тества уменията по математика, четене и критично мислене.

В компонентът по четене, вие трябва да тълкувате текстови пасажи и да идентифицирате дефиниции на сложни думи в тях. Разделът по математика обхваща широк спектър от теми, включително геометрия, алгебра и анализ на данни (елементарна статистика). 

В Redesigned SAT (САТ) (този от 2016г. насам), общият резултат е между 400 и 1600 точки (200 до 800 точки за всяка от секциите Math и Evidence-Based Reading and Writing).

От март 2016 година, College Board правят промени, които засягат формата, съдържанието и начина на провеждане на теста. College Board е организацията, която притежава и администрира изпита. 

В България SAT (САТ) се предлага шест пъти в годината – в началото на януари, май, юни, октомври, ноември и декември. Продължителността на всеки един тест е 3 ч. Валидността на сертификата е 5 години.

Структура на изпита:

  • Reading

    65 мин - 52 въпроса

  • Writing and Language

    35 мин - 44 въпроса

Преподавател:

Ивайло Савов

Запиши се за курса

С какво сме различни?

Всеки курсист на ACC получава безплатна помощ при кандидатстване. 

ЕКИП

Всеки един наш преподавател има опит, придобит в САЩ или Великобритания. Работим само с най-добрите професионалисти, за да доставим най-качествената подготовка.

ПОДХОД

От началото на обучението си, курсистите стриктно следват рамката на обучение препоръчана от Университета Кеймбридж, така че в края на своето обучение да могат успешно да покрият сертификат на ниво C1 или C2.

МАТЕРИАЛИ

Ние вярваме, че най-добри резултати се постигат с материал, който е интересен! Mатериалите, разработени от ACC, представят теми, вариращи от криминалните загадки на века до Пикасо и Дали.

КОНСУЛТИРАНЕ

Първоначалната консултация е безплатна и неангажираща - заповядайте при нас да се запознаем! Ние разполагаме с млад и енергичен екип, които винаги се старае да помага.

Защо да Избера ACC Bulgaria?

След толкова много ученици минали през нашите курсове, можем смело да заявим, че това което ни отличава е приятелската атмосфера на работа. Можем не само да преподаваме, но и да се забавляваме.

Други курсове

Call Now Button