SAT Digital

1320 лева

SAT Digital

ДНИ

Събота/Неделя

ВРЕМЕ

15:15-17:15

КЛОН

бул. „Цар Борис III“ 81, 1612, София

НАЧАЛО - КРАЙ

13 Яну. - 28 Апр.

ЦЕНА

1320 лв.
/ 100 учебни часа /

Описание

Курсът има за цел да подготви кандидатите за новия формат на изпита – SAT Digital

От март 2023-та година, във всички държави с изключение на САЩ, Канада и Пуерто Рико, SAT е с нов формат.

Кои са основните разлики между стария и новия формат:

  • Изпитът се провежда изцяло на устройство – таблет, лаптоп и т.н.
  • SAT Digital е по-кратък. Продължителността му е общо 2 часа и 14 минути.
  • Секциите Reading и Writing and Language се обединяват в една обща секция с два модула.
  • Секциите Math without Calculator и Math with Calculator се обединяват в една оща секция с два модула. И в двата е разрешено използването на калкулатор, като кандидатите не носят свой, а използват вградения такъв.
  • SAT Digital е полу-адаптивен. Първият модул от всяка секция е със средна трудност, докато трудността на втория зависи от това как кандидатът се е справил до момента.
  • Текстовете на четенето са доста по-къси, за това пък тематично са по-разнообразни.
  • Увеличава се броят на въпросите тип Arguments, за сметка на Paragraph Improvement. Завръща се фокуса върху Sentence Completion, което тества основно Vocabulary.
  • В матемaтическата секция нарастващата трудност на задачите е безспорна и очевидна. От елементарни линейни уравнения в първите задачи, до дълги и сложни въпроси от линейни системи или функции в последните.

Подготовката за SAT Digital включва:

Основни теми по математика:

Основни теми по английски:

С какво сме различни?

Всеки курсист на ACC получава безплатна помощ при кандидатстване. 

ЕКИП

Всеки един наш преподавател има опит, придобит в САЩ или Великобритания. Работим само с най-добрите професионалисти, за да доставим най-качествената подготовка.

ПОДХОД

От началото на обучението си, курсистите стриктно следват рамката на обучение препоръчана от Университета Кеймбридж, така че в края на своето обучение да могат успешно да покрият сертификат на ниво C1 или C2.

МАТЕРИАЛИ

Ние вярваме, че най-добри резултати се постигат с материал, който е интересен! Mатериалите, разработени от ACC, представят теми, вариращи от криминалните загадки на века до Пикасо и Дали.

КОНСУЛТИРАНЕ

Първоначалната консултация е безплатна и неангажираща - заповядайте при нас да се запознаем! Ние разполагаме с млад и енергичен екип, които винаги се старае да помага.

Защо да Избера ACC Bulgaria?

След толкова много ученици минали през нашите курсове, можем смело да заявим, че това което ни отличава е приятелската атмосфера на работа. Можем не само да преподаваме, но и да се забавляваме.

Call Now Button