IELTS

1190 лева

ДНИ

Пон / Вто / Сря / Чет

ВРЕМЕ

15:00 - 18:40

КЛОН

ул. „Пиротска“ 45

НАЧАЛО - КРАЙ

1 Юли – 25 Юли

ЦЕНА

1190 лв.
/ 80 учебни часа /

Описание

Курсът има за цел да подготви кандидатите за успешно явяване на изпит IELTS.

IELTS включва:

Какво е IELTS?

IELTS е един от изпитите, които се полагат за доказване на ниво на английски език . Изпитът тества основните езикови умения  Четене, Слушане, Писане и Говорене. Предлага се в два модула – Academic и General, които се различават само по компонентите Четене и Писане. 

Общият резултат на IELTS може да бъде между 0 и 9.0 точки, през половин точка. Отделно се дават резултати и за всяка отделна секция. Повечето университети изискват за прием резултат в границите от 6.0 до 7.5 точки, в зависимост от държавата, университета и специалността.

Подготовката в ACC обръща специално внимание върху компонентите Writing и Speaking поради високите изисквания при оценяването на кандидатите. Курсистите подготвят портфолио с писмени работи, както и се упражняват в примерни интервюта.

Структура на изпита:

 • Reading

  60 мин - 40 въпроса

 • Listening

  40-50 мин - 40 въпроса

 • Speaking

  12-14 мин - индивидуално интервю в три части

 • Writing

  50 минути - 2 есета

Запиши се за курса

С какво сме различни?

ЕКИП

Всеки един наш преподавател има опит, придобит в САЩ или Великобритания. Работим само с най-добрите професионалисти, за да доставим най-качествената подготовка.

ПОДХОД

От началото на обучението си, курсистите стриктно следват рамката на обучение препоръчана от Университета Кеймбридж, така че в края на своето обучение да могат успешно да покрият сертификат на ниво C1 или C2.

МАТЕРИАЛИ

Ние вярваме, че най-добри резултати се постигат с материал, който е интересен! Mатериалите, разработени от ACC, представят теми, вариращи от криминалните загадки на века до Пикасо и Дали.

КОНСУЛТИРАНЕ

Първоначалната консултация е безплатна и неангажираща - заповядайте при нас да се запознаем! Ние разполагаме с млад и енергичен екип, които винаги се старае да помага.

Защо да Избера ACC Bulgaria?

След толкова много ученици минали през нашите курсове, можем смело да заявим, че това което ни отличава е приятелската атмосфера на работа. Можем не само да преподаваме, но и да се забавляваме.

Други курсове

Call Now Button